Bezoek onze
Facebook

Zet jezelf op de mailinglijst!

Krijg steeds een seintje als er nieuwe kranten, uitbreidingen aan de spelwereld, foto's en andere hele belangrijke dingen online gaan om jou leven beter te maken…

Schrijf je in!
Klik hier...
Ja, zet mij op De Onrealistische Tempel mailinglijst

Inschrijven voor dummies: Vul je e-mailadres in en druk op return of klik op de postzegel!

Welkom bij De Onrealistische Tempel

Van 25 tot 27 september 2015
van vrijdagavond tot zondagmiddag
spelen wij
De Kronieken van Pandemonium Episode 6:
Apocalyptica Allermana

Na 5 jaar bijkomen van Allermanen, Keizerskroon, Ips Aria Exaltata en Veruda Vendetta konden dan eindelijk alle naties hun ware aard terugwinnen in Moareg Mystica. Dat ging op spectaculaire wijze redelijk...

Sommige naties eindigden ietsje minder bedeeld en andere overcompleet. De cirkel der naties is rond, maar staat niet recht. De onderwereld is ontoegankelijk geworden en de goden onbereikbaar. De grote conjunctie van Allermanen staat weer voor de deur.

Zouden de naties van mensen nu eindelijk zelf een keer iets goed kunnen doen? Nu ze zelf de dienst uitmaken? Of tenminste dat sommigen iets goed doen? Ook al is het maar een heel klein beetje? Iets? En wie maakt er eigenlijk werkelijk de dienst uit?

Zet jezelf hierboven op de mailinglijst en houdt je mailbox in de gaten voor de officiële kickoff!

De inschrijving voor Apocalyptica Allermana is overigens al open! Schrijf je dus alvast snel in om van een plaats verzekerd te zijn! Vóór 1 juni krijg je korting.