Bezoek onze
Facebook

Allermanen Vandaag 2 - 47 dagen tot Allermanen!

De Grote Leider verblijdt Allermanen met statieportret

Allermanen blijkt te veel lege muren te hebben. Dit is bijna een directe weerspiegeling van de holle, slappe geesten van de bewoners. Om daar iets aan te doen heeft de Grote Leider een statieportret laten ophangen. Enkele bewoners die niet blij genoeg keken bij deze heilige ceremonie werden eveneens opgehangen.
Na afloop van de ceremonie was er geen mens meer te vinden die niet liet weten dolgelukkig te zijn met het nieuwe statieportret. De keizerlijke lijfwachten, ook wel bekend als Vrienden Van Het Volk, hebben lang gezocht, maar konden uiteindelijk melden dat er niemand meer te vinden leek die van een andere emotie dan pure blijdschap kon spreken.
Het prachtige portret verblijdt nu eenieder die er langs loopt. Wachters zijn geplaatst om mensen te helpen die niet in staat zijn direct blijdschap te voelen. Dit blijkt een groot succes. Allermanen is zo weer een stap dichter bij de saamhorigheid en het levensgeluk dat de Grote Leider voorstaat.
Een commandant van de Vrienden Van Het Volk laat weten dat eenieder die zich stiekem toch niet blij voelt bij het zien van het portret zich kan melden voor een directe oplossing van dit probleem. Wie dat niet gedaan heeft voor het einde van deze week kan op zeer ernstige straffen rekenen.
Namens alle redactieleden laten we bij deze weten dat wij in ieder geval tot extase toe vervuld zijn met blijdschap.
Ik ben de Grote Leider
- De Grote Leider

Cursus correct wuiven bij parades

U kent het wel: vrienden en kennissen die worden afgevoerd wegens incorrecte interactie met een authoriteit tijdens officiële moraal verhogende activiteiten. Laat dit u niet overkomen! Schrijf u vandaag nog in voor de cursus Correct Wuiven bij Parades, georganiseerd door Volksverplichtingen B.V. (bekend van o.a. Juiste Tred bij Toetreding Overheidsgebouw en Maximale Hartslag: Welke Snelheid bij Welke Ramp?).

Schrijf u vandaag nog in! Voor meer informatie neemt u contact op met Volksverplichtingen B.V.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Vacature
Kom bij de BE!
iedere dag
dissidenten rossen
Profssnl. likken. ook legaal lbbrn en slrpn mglijk. Vraag Bobbie
Mededeling
Workshop omgaan met teleurstelling afgelast. Geen gld terug.

HKB onderwerpt kuiken

Van onze correspondent te Nekslagoord, voormalig Veruda Concensus gebied - Ophef alom in dit doorgaans slechts matig gewelddadige plaatsje. Tijdens een routine controle van een installatie van de lokale zwoefpersindustrie, werden inspecteurs onaangenaam verrast door een ongemanierd reuzenkuiken. Het dier bleek wanhopig naar eten op zoek gezien de wilde zwoefs - zijn natuurlijke dieet - nagenoeg verdwenen zijn. Onder luidt gekakel werd het kuiken in de boeien geslagen en is terplekke proces verbaal opgemaakt. Het reuzenkuiken is intussen in onderhandeling met de directie van de zwoefpersfabriek over de haalbaarheid van een vaste aanstelling tegen betaling in natura.
Volgens economen is het verstandig het reuzenkuiken niet teveel zwoefs uit te keren. Er is namelijk een reële kans dat het dan verandert in een reuzenkip, en daarmee ook automatisch in een hogere salarisschaal terecht zou komen.

Legale jacht groot succes bij uitsterving zwoef

Nadat onze Grote Leider het wijze besluit nam dat Zwoefs een plaag zijn voor onze maatschappij, is door enthousiaste burgers Jachtvereniging Z.A.F.A.R.I. (Zwoef Anti Fok Alliantie ter Redding Ipsariërs) in het leven geroepen. Papierwerk en registratie duurde slechts enkele maanden dankzij de vastberaden houding van de initiatiefnemers. Dit succes zette zich voort na de oprichting; uitroeien van viriele mannetjes en drachtige vrouwtjes hebben zij de populatie al drastisch laten afnemen. Sinds kort kunnen kinderen vanaf 5 jaar zich ook aanmelden voor Z.A.F.A.R.I. Kids: “Niks wat de band tussen ouder en kind zo content maakt als samen Zwoefs ombrengen”, zegt Josje Papier, die wekelijks haar dochter meeneemt. “En tegelijkertijd iets nuttigs doen voor onze samenleving, ik raad het iedereen aan!"

1, 2, HKB! 3, 4, Formulier!

Het is de HKB een groot genoegen u de huidige staatsvorm te kunnen aanbieden voor het door u gewenste leven. Wij gaan ervan uit u hiermee een passend lot te bieden en kijken uit naar uw reactie van 100% contentheid. Uw eventuele bedenkingen zullen wij uiteraard met zorgvuldigheid behandelen en alles in het werk stellen om deze naar beider tevredenheid af te ronden. In deze staatsvorm schrijven wij een intensive administratie voor. Wij verwachten dat de formulieren voldoen aan de kwaliteit die u zoekt. Een uitleg van de kwaliteit van de formulieren kunt u aanvragen met het formulier aanvraag aantoning kwaliteit formulieren, zodat u precies de eigenschappen kunt inzien en kunt bepalen of dit inderdaad aansluit bij uw wensen. Mocht dat niet het geval zijn meldt dit dan zo spoedig mogelijk bij de Dienst Beëindiging Staatsburgerschap.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Jij schone, in allermaan, grn jurk, mooi oog. Andere terug hbbn? stuur brief op nr1253.
Wees geen krent en geef content.
HKB. Doe je mee?
“Maak van je moord geen hartekuil.”
daderhulp. Uit de kast met Harteloosheid.

HKB: gul en zorgzaam

Leverancier loketten gecorrigeerd

Tot onze verplichte spijt heeft de HKB het afscheidnemen moeten bewerkstelligen van de heer Sietze Vliegge, hofleverancier van de Nationale Loketten. In eenzijdig doch goed overleg is besloten dat dhr. Vliegge niet langer de wensen van de HKB op juiste wijze ten uitvoer zou brengen, en derhalve zijn dienstverband per direct actief moest stoppen. De Afdeling Personeelsbeëindiging heeft de benodigde gevolgen reeds ten uitvoer gebracht. Het is niet de eerste keer dat een hofleverancier het erbij laat zitten, maar wel de eerste keer dat het zo snel aan het licht komt. Dhr. Vliegge gebruikte namelijk zijn eigen defectieve loketten om zaken te doen. Hoezee en hulde voor de de Afdeling Personeelsbeëindiging! Wij wensen hen nog veel succesvolle beëindigingen toe!

Opruiing dissidenten door verboden boek "Levenshakken"

Bij boekhandel Conscribus staat een Veruda beteuterd te kijken wanneer hij hoort dat het boek waar hij voor kwam, “Levenshakken”, uit de schappen is gehaald. “Dat slaat toch als een *CENSUUR* op een varken!”, weet hij nog uit te roepen voordat de arm der wet hem neer slaat. “En dit is dus waarom dat vulgaire boek verboden is”, verklaart A. Axeman, wetshandhaver ter plaatse. “Dit is al het zoveelste geval van onrechtmatig taalgebruik die we in bewaring nemen deze week. Het loopt de spuigaten uit.” Toch ziet hij de toekomst hoopvol tegemoet nu deze bederfelijke literatuur niet meer verkrijgbaar is. “Dat stuk gereedschap met een scherpe rand waar je bomen mee kan omhakken wordt zo vast minder populair in de volksmond”.

PRIJSVRAAG VAN BLINGK!!! Verzin onze spetterende nieuwe slogan, en win FANTASTISCHE PRIJZEN!

Let op: alle inzendingen worden onherroepelijk eigendom van Blingk, de inzender is na inzending niet uitgesloten van gerechtelijke vervolging bij gebruik van de zelfbedachte slogan voor doeleinden anders dan de promotie van Blingk.
Blingk Krachtreiniger is op zoek naar JOU waanzinnige idee om ONS weergaloze merk een ver en krachtig weerklinkend nieuw geluid te geven!

De hoofdprijs! JOUW slogan op alle Blingk producten! En een assortiment Blingk producten voor minstens 3 dagen.

Tweede en derde prijzen bestaan uit door Blingk-stylisten gepersonaliseerde stukken multizeep!

Stuur hier je suggestie naar toe!

Blingk, sinds mensenheugenis een modern product voor schoonmaak van vloer, toilet, stoel, kleding, gezicht, geheugen, geld en geweten. Wacht niet op de nieuwe slogan! Koop nu de verzamelaars-editie met oude slogan zolang het nog kan! Koop verstandig, koop schoon, koop Blingk!
Advertentie
Advertentie
Advertentie
“De Smakelijke Slang” zkt kok, ervaring exotische keuken. Tevens gratis opvang reptielen.
Verjaardag? Geef een HKB-bon cadeau! (30.000 GK, 10 uur grts wrkn, excl. zkt.kstn)
Tk. boek “LEVENSHARREN”. T.e.a.b., z.s.m. ophalen

Column: Tempelradar

Kahn Kahlaya informeert, maar zegt ook dingen

Waar is de deur?
Letterlijk mijn woorden eerder vandaag. Ik kwam er niet uit met de overige aanwezigen. U moet weten beste lezer, dat ik niet de grootste aanhanger ben van het geloof in bureaucratie. Immers, wat heeft het voor zin om uitgebreide regelgeving te willen verbinden aan zaken die niet bestaan? Dan snapt u ook de grote frustratie die vanmiddag ontstond tijdens mijn bezoek aan de Ipsarische ambassade, alwaar ik dacht een vergunning te kunnen regelen voor het opstellen van hypotheses aangaande niet bestaande tempels in Groot Ipsar. Mijn klaarblijkelijk welhaast kinderlijk fantasievolle voorstelling van het vlot afhandelen van een kleine formaliteit had echter niet verder van de praktijk verwijderd kunnen zijn.
Wetgeving omtrent zaken die niet reëel zijn bleek niet te bestaan. Er was volgens de lokettist sprake van een uiterst zeldzame situatie waarvoor geen enkel formulier voorhanden was. In zijn eigen woorden: "Een formulier voor zaken die niet bestaan bestaat niet". Hij ging het aan een collega vragen. Per minuut verdubbelde het personeel achter de balie, alsmede het volume van discussie qua hoeveelheid én luidheid. Vol ongeloof aanschouwde ik hoe er geschreeuwd werd, men geëmotioneerd elkaars pennen doormidden brak en er ontslagen op staande voet vielen. Ik stond perplex en begon onbewust kleine stapjes achteruit te zetten, weg van deze bureaucratische meltdown. Waar is de deur? Ik zag de lokettist uit mijn ooghoek nog tegen me willen praten, maar hij werd gegrepen en teruggesleurd. Ik was buiten. Wat een ophef om wederom geheel niets!
Advertentie

Nieuw van Ipsar Intrinsiek Integer:
Gesloten Loket


Een aangrijpend en meeslepend verhaal over een man die alleen maar zijn werk probeert te doen.” 
- Gigapolitan

Onno Zellehals is een zojuist afgestudeerde ambtenaar in de periode vlak voor de Eerste Grote Revisie Loketspecificatie. Onno levert een significante bijdrage hieraan, maar door slinkse collega’s raakt zijn naam verloren in de geschiedenis.

Bestel nu!

Ook verkrijgbaar als hardcover. Discrete betaling en levering mogelijk. Wegens de aard van de literatuur kunnen wij eenmaal geleverde producten helaas niet terugnemen of omruilen.