Bezoek onze
Facebook

Veiligheid

Wapencontrole
Vóór de aanvang van het spel controleren wij alle wapens die je wilt gebruiken en houden we een kort praatje over het gebruik ervan. Als je wapen wordt afgekeurd, nemen wij het in en krijg je het aan het einde van het weekend terug. Wij staan onder geen enkele omstandigheid (decoratief) gebruik van onveilige wapens toe!

Instructie vooraf
Voor we beginnen met het spel houden we voor alle deelnemers gezamenlijk een korte toespraak over alle andere aan veiligheid gerelateerde zaken. Wij gaan dan onder meer in op de locatie waar we spelen. Houd in ieder geval tijdens het weekend rekening met praktische zaken als glazen in de spelwereld, hete drank, open vuur (niet toegestaan buiten onze vuurplaatsen!) en bomen (die als je er in het donker tegenaan loopt heel hard zijn).

Ongemakken en ongelukjes
Als er ongelukken gebeuren of anderszins iets misgaat dat niets met het spel te maken heeft, kun je dat altijd melden bij de spelleiding. Je kunt ons altijd vragen om een pleister of een aspirientje; voor ernstiger zaken is er een EHBO'er aanwezig of in ieder geval een BHV'er.